Blog

FECED și Asociația „Diaconia Ajutor Internațional”

FECED și Asociația „Diaconia Ajutor Internațional”

Am susținut mereu și am pledat pentru o educație de calitate oferită tuturor copiilor, indiferent de mediul din care provin, și ne dorim să contribuim la consolidarea relațiilor dintre familie, școală și comunitate.

Lipsa accesului la o educație de calitate reduce semnificativ șansele copiilor de a-și însuși abilități și deprinderi de viață independentă. Pentru prea mulți copii care provin din medii dezavntajate, educația de calitate nu este decât un vis care este departe de a deveni realitate. Dorința noastră cea mai mare este de a-i vedea pe acești copii ieșind din sărăcie prin educație.  Norocul nostru este că mai există oameni cu dorința de a face bine. Așa sunt cei din cadrul Asociației „Diaconia Ajutor Internațional” din Brașov, în cadrul căreia funcționează Centrul Educațional pentru copii defavorizați și Centrul de distribuire a alimentelor către familii defavorizate.

Prin donația noastră de maeriale destinate educației, ne dorim să susținem proiectele sociale desfășurate de Asociația Diaconia pentru că numai împreună putem crea șanse la un viitor mai bun pentru copii!

Leave a comment

Leul Albastru