Blog

Emotii desenate cu creta pe asfalt!

Emotii desenate cu creta pe asfalt!

Pe cat de banele si simple pot parea desenele pe asfalt, pe atat de incarcate de emotie si cunoastere pot fi ele, ne-am dat seama de curand……

Majoritatea copiilor care provin din familii decente si neafectate social sau moral, isi pot exprima emotiile liber, colorat, jucaus, prin diferite moduri, chiar si desenand pe asfalt in fata blocului sau pe strada de acasa.

Curcubeul – zâmbetul colorat al Lui Dumnezeu trimis oamenilor.

Insa…ce ne facem cu acei copii ai caror parinti nu au fost poate atat de norocosi. Ce ne facem cu cei care nu au fost incurajati sa isi traiasca copilaria, ce ne facem cu cei care nu au vazut si poate nici nu stiu cum arata creta colorata si ce se face cu ea? Ce ne facem cu aceia care ar avea atatea de oferit societatii , dar nu stiu cum sau ca ar putea?

Noi ne-am dat seama…ii sprijinim si ii ajutam sa isi dea ei singuri seama, prin experiente diferite si pline de cunoastere…cum ar fi desenul cu creta colorata pe asfalt.

Abia asteptam sa putem face toate actiunile si activitatile necesare pentru acesti copii la noi la centru. La centrul lor de fapt, al copiilor vulnerabili si neajutorati dar cu potential si sete de cunoastere.

Poti colora si tu, alaturi de noi, viitorul lor stralucit !

Leave a comment

Leul Albastru