Pornind de la scopul fundației  – optimizarea, promovarea și stimularea învățării pe tot parcursul vieții, proiectul de investiții își propune să implementeze acest deziderat prin crearea unui centru de zi care să vină în sprijinul copiilor, părinților, bunicilor sau  altor persoane vârstnice care necesită sprijin social. Prin intermediul acestui proiect, Fundația pentru Evaluarea Competențelor în Educație își propune să contribuie, într-un mod profesionist și plin de umanism totodată, la îmbunătățirea calității vieții comunității locale. Acest centru va oferi un serviciu social care are scopul de a sprijini copiii și părinții care întâmpină probleme la nivelul familiei (divorțul părinților, decesul unuia dintre soți, conflicte intrafamiliale etc.), prin inițierea unor activități care să influențeze pozitiv dezvoltarea normală și armonioasă a copilului.

Caramida cu caramida , construim un loc....de mai bine

Pentru construirea Centrului de Zi Leul Albastru, FUNDATIA LEUL ALBASTRU are o finanțare de 188.166,00 Euro ca urmare a semnării a Contractului de finanțare nr. C1920072S202530305 cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR),  prin Programul Național de Dezvotare Rurală (PNDR). Această sumă este foarte mică pentru acoperirea cheltuielilor de construcție. FUNDATIA LEUL ALBASTRU mai are nevoie de 98,789 de euro pentru a reuși să construiască acest centru. Avem nevoie de ajutorul vostru, al oamenilor care cred la fel ca noi că fiecare om merită o șansă.

• Supraveghere;

• Informare: Această activitate vizează atât informarea părinților în vederea acoperirii nevoilor copiilor și consolidării abilităților și cunoștințelor părinților privind sprijinirea și educarea copilului, cât și informarea beneficiarilor/potențialilor beneficiarilor, autorităților publice și publicului larg despre activitatea centrului.

• Consiliere familială: se vor consilia părinții și copiii pentru depășirea unor situații de dificultate (divorț, pierderea de către un părinte a locului de muncă, conflicte intrafamiliale, boli cronice, decesul unuia dintre soți etc.)care pun în pericol dezvoltarea copiilor sau care generează riscuri de separare a copiilor de mediul familial;

• Reintegrare familială;

• Educație în puericultură;

• Educație extracurriculară;

• Suport emoțional;

•  Alte activități (administrative): Ne vom gândi la momentul oportun la posibilitatea furnizării unei mese, prin intermediul unei firme de catering, sau la asigurarea unor produse alimentare ambalate pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani.

 

Sala Multifuncțională

Sala de sport si recuperare medicală

Laboratoare pentru activități specifice

ex. muzică, pictură

Săli pentru somn